Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
GROUP NAME: Westside Rollin' 20s Bloods
FOUNDED: 1994
WORKING AREA: Grape Street, Los Santos
CRIMINAL ACTIVITES: drug, murder, theft, burglary, kidnapping
RIVALS: CRIPS
ALLIES: UNKOWN
Westside Rollin' 20s Bloods: Organizacja przestępcza o charakterze gangu ulicznego, założona w 1994 roku. Organizacja zamieszcza się na Grape Street i w ich okolicach. Rankiem wydaje się, że są to normalni obywatele , ale wieczorami odradza się chodzić przez tamte tereny - zjarane i nachlane czarnuchy wpadają w bójki, przez co ofiary kończą w stanie krytycznym do szpitala. Westside Rollin' 20s Bloods jest to odrywek setu gangu Bloods. Członkowie gangu to osoby zamieszkujące Grape i ich okolice. "Mieszków" bo tak zwano nowych czarnuchów na ulicy wystawiano na napady na sklepy/dilerów narkotykami w pobliżu. Przechadzając się przy Grape Street można zobaczyć graffiti na murach związane z setem gangu. Od powstania setu gang ma kilku rywali - największym z nich jest CRIPS z którym po dzień dzisiejszy mają tak zwany beef. Organizacja, ma swoją hierarchie zaczynając od wanna-be, a kończąc na Original Gangster. Członków gangu można rozpoznać po tatuażach na ciele związanych z setem gangu 20's.
OOC
Cześć z tej strony Smutnhlopak, razem z moją ekipą prezentujemy wam naszą apke na 20's. 20's jest to odłam bloodsów, dlatego chcemy zachować klimat i grać dobre "czarne" RP. Jeśli checie dołączyć do org, to podbijacie na grape i kręcicie gadke mordeczki . Jako odłam setu gangu Bloodsów chcemy prowadzić beefa z cripsami (jesli pojawia sie na serwerze). Obiecujemy dobre rp z naszej strony
Ostatnio edytowany przez smutnyhlopak (2019-11-27 18:23:54)
no git, pokażcie co umiecie.
Potrzebujesz pomocy?
Pisz na discord : Kaczpelekk#2917
Na prośbę lidera przenoszę do archiwum.
Potrzebujesz pomocy?
Pisz na discord : Kaczpelekk#2917
Strony: 1
Wątek zamknięty